Kategórie
 
 
 
 
 

Bojňanskí Junáci a nové CD

Bojňanskí Junáci a nové CD

Klasická ľudová hudba je to najkrajšie dedičstvo naších predkov. Je to hudobný žáner celých más obyvateľstva, a preto niet divu, že sa aj v dnešnej dobe môže tešiť toľkej obľube. Ako je známe, je to hudba väčšinou neznámych autorov, ktorá sa zachovala predovšetkým ústnym podávaním.

Aj dnes sa môžeme tešiť z krásy ľudovej a folklórnej hudby, a to aj vďaka hudobným skupinám, ako sú napríklad Bojňanskí Junáci, ktorí dnes vydávajú svoje nové CD!

Kto sú to Bojňanskí Junáci?

Bojňanskí Junáci je hudobná skupina z Bojnej, okres Topoľčany, ktorá vznikla a pôsobí od roku 2013. Má päť členov, všetko mladých a talentovaných hudobníkov so širokým repertoárom, zameraným na ľudový žáner.

Počas svojho pôsobenia odohrala viacero koncertov, firemných večierkov, svadieb, banketov, kultúrnych podujatí, či bola súčasťou vysielania Šláger TV, TV Senzi, TV Markíza a iných regionálnych rádií.

To, že sú talentovaní dokazuje aj množstvo nástrojov, ktoré dokonale ovládajú, ako sú husleflautaakordeóngitarakontrabasbicieperkusie a, samozrejme, v takej ľudovej kapele nesmie chýbať ani spev!

Nové CD ,,Zábava"

Po pôstnom období sa kapela rozhodla prísť na trh s novým CD Zábava plným známych ľudových piesní v ich originálnom prevedení, na ktorých pracovali od konca minulého roku. CD obsahuje celkovo 21 piesní v 12 skladbách + jeden inštrumentálny bonus.

Toto CD sa dá zakúpiť na eshope Hudobné nástroje Edur: CD BOJŇANSKÍ JUNÁCI a cena je 10 eur s DPH.

Kapela verí, že ich hudba a nové CD, Vás rozveselí, poteší a prinesie Vám do života len veľa radostí a zábavy! Ak sa Vám kapela Bojňanskí Junáci zapáčila, neváhajte ju podporiť a sledovať!

Web: bojnanskijunaci.sk.

Facebook: bojnanskijunaci

Youtube: bojnanskijunaci

Instagram: bojnanskijunaci

__________________________________________________________

ZDROJ: bojnanskijunaci.sk

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verzia