Kategórie
 
 
 
 
 

PA systém Mackie SRM-Flex

Ozvučovacie PA systémy Mackie radu SRM sa rozrastajú o kompaktnú all-in-one verziu SRM-Flex. Novinka ponúkne flexibilnú modulárnu konštrukciu so siedmimi reproduktormi, koncovým zosilňovačom s celkovým výkonom 1300 W, šesťbodovým mixážnym pultom, bezdrôtovou technológiou Bluetooth a na ňu naviazanú editáciu prostredníctvom mobilnej firemnej aplikácie.

PA SYSTÉMY MACKIE

Projekciu vyšších frekvenčných pásiem obstaráva šesť tweeterov o dvojpalcovom priemere, usadených v array tubuse doplnenom dvojicou nástavcov. Tieto segmenty sa zasúvajú do horného panelu základného modulu vybaveného mixážnym pultom a desaťpalcovým wooferom s feritovým magnetom. Mixer disponuje dvoma mic / line / inst kanálmi s kombinovanými XLR / jack konektormi, samostatnými dvoupásmovými korekciami (90 Hz, 6 kHz, zdvih + -15 dB), hlasitosť a ovládačmi reverbu.

Jednoduchšie riešené linkové stereo vetvy (3/4, 5/6) je osadené potenciometrom Volume a jackovými vstupy. Pre pripojenie ďalšieho SRM-Flexu slúži symetrický XLR Mix Out, voliť možno z troch voicingových módov Speech, Music, Live a rovnakého počtu reverbových presetov. Pohodlnú a detailnejšie editáciu umožňujú mobilné aplikácie SRM-Flex Connect fungujúci na platformách iOS a Android. Systém pokrýva priestor vo vyžarovacích uhloch 40 x 90 stupňov (vertikálne / horizontálne), frekvenčný rozsah je 40 Hz až 20 kHz, maximálna hodnota SPL je daná hranicou 118 dB a duálny koncový Class D stupeň so skreslením <1% poskytne výkon 1300 W (LF - 1 000 W, HF - 300 W). Napájací okruh je univerzálny (100-240 VAC) a technológia Power Factor Correction zabezpečuje konštantný výkon aj pri nestabilnej sieti.

PA systém Mackie SRM-Flex s výškovo nastaviteľným Towerom a hmotnosťou 13.4 kg sa na európskom trhu objaví s cenovkou pohybujúce sa okolo 990 eur (za 1 kus). Súčasťou balenia je aj prevozný obal základného modulu a polstrovaná nylonová taška pre modulárne tubusy, kabeláž a ďalšie príslušenstvo.

 


ZDROJ:

Leon, PA systém MACKIE SRM-Flex. In: Frontman [online článok]. 2019-11-10. Dostupné zo zdroja: https://frontman.cz/pa-system-mackie-srm-flex

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verzia