Kategórie
 
 
 
 
 

Jarný výpredaj - tipy na hudobné nástroje a príslušenstvo

Na jar sa prebúdza príroda i naša hudobnícka duša. Po dlhých zimných mesiacoch je čas urobiť radosť umelcovi v nás - a zaobstarať si nový hudobný nástroj či príslušenstvo k nástrojom, ktoré už vlastníte. Pripravili sme pre vás výpredaj nástrojov za zvýhodnené ceny. V prípade, že ste už nejaký čas uvažovali napr. o kúpe gitary, využite túto jedinečnú možnosť dopriať si to, čo vám leží na srdci. Prezrite si naše zľavy z nášho hudobného sortimentu a ušetrite až stovky eur. 

Sigma guitar - edur.sk

Najväčšie zľavy na hudobné nástroje a príslušenstvo

Z aktuálnych zliav sme boli najštedrejší pri HOHNER Compadre GCF, black od svetoznámeho výrobcu Hohner. Ide o akordeón svetovej kvality od etablovanej firmy.

Takmer tretinu ceny môžete ušetriť pri kúpe trubky značky Soundsation, jednu-dve stovky ušetríte i pri objednaní keyboardu Korg či digitálneho piana Gewa vyššej triedy.

Výraznú zľavu sme uvalili i na 65W 1x12“ gitarové kombo značky Sienna, vhodné na domáce cvičenie či nácvik v skúšobni. 


Akciové gitary a ukulele

Strunové nástroje, ako gitara či ukulele, sú vekmi overená klasika. Sú medzi ľuďmi veľmi obľúbené vďaka príjemnému zvuku a univerzálnosti - využijete ich ako doprovodný aj sólový nástroj, ktorý si môžete zobrať všade so sebou. Ak vezmeme do úvahy skladnosť a hracie možnosti, gitara nám vychádza ako jeden vôbec z najuniverzálnejších nástrojov, aké existujú  - je to skrátka malý orchester v puzdre. Ak si k tomu pripočítate výpredajovú cenu, máte veľmi výhodnú možnosť obdarovať seba či svojich blízkych týmto jedinečným hudobným nástrojom.

Jarné zľavy v sektore gitár nám ponúkajú nasledovné kúsky: z cenovo dostupnejších modelov potešíme klasických gitaristov modelom Andalus značky VGS. Ak hľadáte solídnu klasiku za viac než prijateľnú cenu a rozozvučiť nylonové struny, neváhajte pridlho a využite túto akciu. Radosť urobíme i milovníkom trsátok a kovových strún, ktorí preferujú typ gitary dreadnought či jumbo modelom Tramontane od výrobcu LAG. 

Ak ste ochotní investovať i do “strednej triedy”, máme pre vás dobrú správu. Klasickí gitaristi si prídu na svoje koncertnou verziou modelu Andalus, ktorý ponúkne opäť o niečo vyššiu úroveň koncertovania i domáceho hrania.

Klasika nie je vaša šálka kávy? Máme v ponuke napr. tento exkluzívny dreadnought od výrobcu Sigma v tmavom ladení. A do tretice - krásny model jumbo v podobe tohto kúsku rovnako značky Sigma. Ak vám tento oblejší, “bruchatý” model gitary padol do oka, zvážte i prestížny model GWCE-3, kúpou ktorého sa zaradíte k majiteľom nástrojov z vyššej gitarovej kasty. 

Pokiaľ hľadáte menej komplikovaný strunový nástroj, siahnite po ukulele. Štyri struny sa naučíte ovládať o niečo rýchlejšie ako šesť strún na gitare. Ide o veľmi kompaktný nástroj s príjemným, pozitívnym zvukom. V ponuke zliav máme napríklad koncertné ukulele Manoa či tenorové ukulele Roadie.
 

Ostatné zľavy

Každý bubeník sníva o hraní s dvojšľapkou a kto tvrdí, že nie, ten klame. Teraz je správny čas túto ambíciu naplniť a zaobstarať si dvojšľapku DW Turbo za zvýhodnenú cenu. Bubeníkov tiež potešíme zľavou na súpravu činelov od výrobcu Zildjian, ktorej sa potešia nielen začínajúci bubeníci. 

V našom záujme je ulahodiť i majiteľov menej rozšírených nástrojov. Poviete si - čo už môže byť na ústnej harmonike také drahé? Najlepšie modely sa však predávajú za niekoľko stoviek eur. Každý ušetrený peniaz sa ráta, a to platí obzvlášť vo svete muziky. Využite možnosť zaobstarať si luxusný model Hohner Mellow Tone za výpredajovú cenu, či cenovo dostupnejší kus Hohner Marine Band

Fanúšikov dychových nástrojov poteší i priečna flauta Armstrong so zľavou - ušetrenú dvacku môžete následne investovať do ďalšieho príslušenstva, ako napr. súprava perkusií pre deti. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verzia