Kategórie
 
 
 
 
 

Mixpulty Mackie ProFXv3

Mixpulty Mackie  ProFXv3

Americký výrobca audio techniky Mackie predstavil šesť modelov profesionálnych mixážnych pultov z novej kolekcie ProFXv3.

Firma tiež oznámila, že nadviazala spoluprácu so spoločnosťou Avid, ktorá je úzko spätá so známym hudobným softvérom Pro Tools. Preto neprekvapí, že s novými pulty bude dodávaná aj DAW aplikácie Pro Tools First, paket Mackie Musician Collection s 23 pluginy Avid, balíček DAW Essentials Collection a Waveform OEM v celkovej hodnote 400 dolárov.

Edícia Mackie ProFXv3

Zahŕňa verzie s označením ProFX6v3, ProFX10v3, ProFX12v3, ProFX16v3, ProFX22v3 a ProFX30v3, kde prvé číslo v názve označuje počet kanálov. Všetky modely sú osadené špičkovými mikrofónovými predzosilňovačmi Onyx, gitarovými Hi-Z vstupy, efektovou jednotkou GigFX s 24 efektmi a nechýba možnosť 2x4 I / O USB rekordingu (24 Bit / 192 kHz).

Najmenší šesťkanálový zástupca ProFX6v3 v základe disponuje dvojpásmovým ekvalizérom pre vetvy 1/2, phantómovým napájaním 48 V, low-cut filtráciou (100 Hz) a slúchadlovým výstupom s separátnou hlasitosťou a Blend. Vyššie modely pridávajú kompresor, inserty alebo zdierku footswitch mutáciu ef. sekciu a v závislosti od typu tiež funkciu Stereo Subgroup, Pre-Fader solo, výstupy Aux / Monitor, DCR (Dedicated Control Room) atď.

Vzhľadom na pomerne širokú ponuku a rozumne odstupňované úrovne výbavy si užívateľ môže vybrať ten správny pult do skúšobne, baru, klubu či domáceho štúdia. Novinky od Mackie sú tiež vhodnou alternatívou pre podcasting, livestreaming a tomu príbuzné aktivity.

 


Zdroj: Leon, Mixpulty Mackie z nové série ProFXv3. In: Frontman. 2019-10-04. Dostupné zo zdroja: Frontman

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verzia